Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USMBA mca alger
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Madjer geeft de bal voor. Deghmani kopt de bal weg. El Hadi probeert de bal aan de voet te houden. Megharia is nu in balbezit. Megharia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ali neemt de hoekschop. Daar is Godih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merzekane rent richting de bal. Merzekane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USMBA - mca alger 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USMBA 43%, mca alger 57%.
USMBA - mca alger 1:0

51e minuut.
Aït Kaci rent richting de bal. Ighil rent richting de bal. Ighil probeert naar een medespeler te passen. Anka heeft problemen om de bal te vangen. Anka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USMBA - mca alger 1:1

54e minuut.
Ayad speelt de bal door. Merzekane is nu in balbezit. Merzekane geeft een hoge lob. Megharia is nu in balbezit. Megharia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Godih rent richting de bal. Ould Zmirli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ould Zmirli krijgt een gele kaart. Godih moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Godih kan niet meer verder spelen. Belbachir komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Messaoudi is nu in balbezit. Boulala onderschept slim de pass. Boulala passt de bal met de wreef. Anka rent richting de bal. Anka haalt uit met een fantastische trap. Ammour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USMBA 62%, mca alger 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USMBA - mca alger 1:1