Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:25
  • Competitiewedstrijd: Super D3.06 [del]
  • Stadion: mo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
mo ROUCDHI FESHU
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Belloumi passt de bal in één keer door. Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi onderschept slim de pass. Belloumi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Khiter passt de bal in één keer door. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zouba. Belloumi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Belloumi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo 58%, ROUCDHI FESHU 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mo - ROUCDHI FESHU 0:0

54e minuut.
El Djazaria trapt de bal weg van het doel. Godih kopt de bal weg. Daar is Mami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Belloumi kopt de bal weg. Daar is Sebdou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache verovert de bal door een tackle van achteren. Badache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mo - ROUCDHI FESHU 1:0

67e minuut.
Ech-Chergui rent richting de bal. Khendu rent richting de bal. Khendu speelt de bal door. Zerhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mo - ROUCDHI FESHU 1:1

86e minuut.
Mami bereikt de bal nog maar net als eerste. Mami geeft de bal voor. Sebdou kopt de bal weg. Badache rent richting de bal. Badache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo 49%, ROUCDHI FESHU 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mo - ROUCDHI FESHU 1:1