Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mztol Mouloudia Oran
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Sebdou is nu in balbezit. Sebdou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boumedienne de bal. Senouci rent richting de bal. Senouci draait met de bal, schiet en ... Zarour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Taha passt de bal met de wreef. Seguer rent richting de bal. Alloula rent richting de bal. Seguer onderschept slim de pass. Seguer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chendri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadj Adlane. Chendri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chendri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alloula heeft problemen om de bal te vangen. Kouici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Boumedienne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Senouci met de inworp. Sebdou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebdou draait met de bal, schiet en ... Zarour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rouane met een snelle inworp. Bouderbali is nu in balbezit. Sebdou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sebdou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mztol 63%, Mouloudia Oran 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mztol - Mouloudia Oran 0:0

71e minuut.
Senouci geeft een lange en hoge pass. Rouane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fehim naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rouane roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rouane kan niet meer verder spelen. Ramdane komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hadj Adlane speelt de bal door. Senouci bereikt de bal nog maar net als eerste. Senouci passt de bal in één keer door. Arrache is nu in balbezit. Arrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Khennane geeft de bal voor. Fellag kopt de bal weg. Daar is Allouache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Taha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mztol 50%, Mouloudia Oran 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mztol - Mouloudia Oran 0:0