Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:27
  • Competitiewedstrijd: Super D3.06 [del]
  • Stadion: mo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
mo HAKIM CATALONI
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Khiter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farhi met een snelle inworp. El Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harrachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Belloumi speelt de bal door. Seghiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache verovert de bal door een tackle van achteren. Badache schiet op doel. Tikhmarine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mo - HAKIM CATALONI 1:0

32e minuut.
Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ech-Chergui onderschept slim de pass. Ech-Chergui geeft de bal voor. Yekhlef rent richting de bal. Yekhlef draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Mami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mami begaat een overtreding. Fellag is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ammar wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fellag is nu in balbezit. Fellag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mo - HAKIM CATALONI 1:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belloumi met een sublieme pass. Badache is nu in balbezit. Badache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fellag probeert de bal aan de voet te houden. Ouichaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellag maakt een afschuwelijke overtreding. Fellag krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sandjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandjak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zarour met de inworp. Belloumi geeft een lange en hoge pass. Tikhmarine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo 44%, HAKIM CATALONI 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mo - HAKIM CATALONI 1:1

55e minuut.
Zarour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benmostefa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Belloumi is nu in balbezit. Belloumi passt de bal met de wreef. Daar is Sandjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloumi rent richting de bal. Belloumi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mo - HAKIM CATALONI 2:1

74e minuut.
El Harrachi is nu in balbezit. El Harrachi passt de bal in één keer door. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache is nu in balbezit. Badache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mo - HAKIM CATALONI 3:1

78e minuut.
Ouichaoui onderschept slim de pass. Ouichaoui passt de bal met de wreef. Belloumi rent richting de bal. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Belkaid kopt de bal weg. Benmostefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmostefa probeert naar een medespeler te passen. Badache is nu in balbezit. Badache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo 49%, HAKIM CATALONI 51%.
mo - HAKIM CATALONI 3:1