Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROUCDHI FESHU HAKIM CATALONI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mansouri kopt de bal weg. Klungelig pakt Benzema de bal. Benzema met een sublieme pass. Zerhouni is nu in balbezit. Zerhouni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROUCDHI FESHU - HAKIM CATALONI 1:0

8e minuut.
Khendu rent richting de bal. Farhi rent richting de bal. Khendu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khendu krijgt een gele kaart. Farhi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdoun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fellag is nu in balbezit. Fellag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zarabi heeft problemen om de bal te vangen. El Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harrachi onderschept slim de pass. El Harrachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mansouri geeft een lange en hoge pass. Fellag heeft problemen om de bal te vangen. Ziani rent richting de bal. Fellag verovert de bal door een tackle van achteren. Fellag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Abdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Khendu rent richting de bal. Abdoun rent richting de bal. Kaddache rent richting de bal. Kaddache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
El Harrachi passt de bal met de wreef. Daar is Fellag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zouba rent richting de bal. Fellag verovert de bal door een tackle van achteren. Fellag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROUCDHI FESHU - HAKIM CATALONI 1:1

41e minuut.
Yekhlef passt de bal met de wreef. El Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harrachi passt de bal met de wreef. Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Farhi met een sublieme pass. Bouderbali is nu in balbezit. Zouba begaat een overtreding. Zouba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROUCDHI FESHU 67%, HAKIM CATALONI 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROUCDHI FESHU - HAKIM CATALONI 1:1

46e minuut.
Zerhouni verovert de bal door een tackle van achteren. Kaddache rent richting de bal. Kaddache passt de bal zonder na te denken. Zerhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zarabi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mansouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harrachi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mansouri krijgt zijn hoofd ertegen. Sebdou kopt de bal weg. Daar is Zouba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Harrachi is nu in balbezit. El Harrachi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
El Harrachi rent richting de bal. Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harrachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Harrachi krijgt een gele kaart. Zarabi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zarabi kan niet meer verder spelen. N`Soumer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROUCDHI FESHU 51%, HAKIM CATALONI 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROUCDHI FESHU - HAKIM CATALONI 1:1