Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAKIM CATALONI reale madrid
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Farhi kopt de bal weg. Taïder heeft problemen om de bal te vangen. Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellag haalt uit met een fantastische trap. Chellouche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAKIM CATALONI - reale madrid 1:0

11e minuut.
Dilem geeft een hoge lob. Inworp. Saïbi met een snelle inworp. Boulala is nu in balbezit. Boulala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouderbali rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yebda. Yebda krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellag is nu in balbezit. Fellag schiet op doel. Taïder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chellouche probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farhi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yebda heeft problemen om de bal te vangen. Fellag rent richting de bal. Fellag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAKIM CATALONI - reale madrid 2:0

41e minuut.
Saïbi is nu in balbezit. Saïbi probeert naar een medespeler te passen. Dilem rent richting de bal. Ali Moussa onderschept slim de pass. Ali Moussa haalt uit met een fantastische trap. Tikhmarine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAKIM CATALONI - reale madrid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAKIM CATALONI 52%, reale madrid 48%.
HAKIM CATALONI - reale madrid 2:1

52e minuut.
Hannachi is nu in balbezit. Hannachi passt de bal in één keer door. Bekrar met een sublieme pass. Boulala rent richting de bal. Boulala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HAKIM CATALONI - reale madrid 2:2

54e minuut.
Bouderbali rent richting de bal. Bouderbali met een sublieme pass. Yekhlef is nu in balbezit. Boulala rent richting de bal. Boulala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
El Harrachi rent richting de bal. El Harrachi geeft de bal voor. Farhi rent richting de bal. Farhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAKIM CATALONI - reale madrid 3:2

62e minuut.
Klungelig pakt Yekhlef de bal. El Harrachi rent richting de bal. El Harrachi passt de bal met de wreef. Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Yekhlef raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ammar komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Abdoun geeft een hoge lob. Farhi is nu in balbezit. Hannachi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hannachi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAKIM CATALONI 48%, reale madrid 52%.
HAKIM CATALONI - reale madrid 3:2