Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reale madrid HAKIM CATALONI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Boulala verovert de bal door een tackle van achteren. Saïbi met een sublieme pass. Abdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali Moussa onderschept slim de pass. Ali Moussa draait met de bal, schiet en ... Tikhmarine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
El Harrachi is nu in balbezit. Benoufella onderschept slim de pass. Benoufella passt de bal met de wreef. Ali Moussa rent richting de bal. Ali Moussa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ammar speelt de bal door. Dilem is nu in balbezit. Dilem geeft een hoge lob. Fellag is nu in balbezit. Fellag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kourichi de bal. Fellag rent richting de bal. Fellag draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
reale madrid - HAKIM CATALONI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reale madrid 31%, HAKIM CATALONI 69%.
reale madrid - HAKIM CATALONI 0:1

46e minuut.
El Harrachi met een sublieme pass. Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulala maakt een afschuwelijke overtreding. Boulala is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Kharroubi met de inworp. Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoufella speelt de bal door. Ali Moussa is nu in balbezit. Ali Moussa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Dilem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali Moussa rent richting de bal. Ali Moussa passt de bal zonder na te denken. Saïbi is nu in balbezit. Saïbi schiet op doel. Tikhmarine bokst de bal weg.

76e minuut.
Benoufella geeft de bal voor. Seghiri is nu in balbezit. Seghiri geeft een lange en hoge pass. Bekrar probeert de bal met de borst te controleren. Bekrar schiet op doel. Tikhmarine bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ali Moussa is nu in balbezit. Sandjak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ali Moussa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ali Moussa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reale madrid - HAKIM CATALONI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reale madrid 36%, HAKIM CATALONI 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reale madrid - HAKIM CATALONI 1:1