Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROUCDHI FESHU IYAD
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Djaout passt de bal zonder na te denken. Cerbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebdou begaat een overtreding. Sebdou krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mekkaoui probeert naar een medespeler te passen. Kouici is nu in balbezit. Kouici passt de bal met de wreef. Zerhouni rent richting de bal. Zerhouni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ajebbar speelt de bal door. Cerbah is nu in balbezit. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bouhired zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zemmamouche rent richting de bal. Khoualed maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Khoualed moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khoualed schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Agouazi passt de bal met de wreef. Zerhouni rent richting de bal. Sam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sam krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ajebbar rent richting de bal. Mekkaoui begaat een overtreding. Ajebbar raakt geblesseerd tijdens het duel. Ajebbar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zemmamouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemmamouche passt de bal zonder na te denken. Cerbah is nu in balbezit. Cerbah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zerhouni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ajebbar. Zerhouni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mekkaoui komt bij de bal en schiet. Sam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROUCDHI FESHU 51%, IYAD 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROUCDHI FESHU - IYAD 0:0

49e minuut.
Zarabi met een sublieme pass. Khendu rent richting de bal. Khendu geeft een hoge lob. Zerhouni rent richting de bal. Zerhouni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Zarabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saadallah is nu in balbezit. Met opzet legt Zarabi zijn tegenspeler op de grond. Zarabi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROUCDHI FESHU 62%, IYAD 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROUCDHI FESHU - IYAD 0:0