Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAKIM CATALONI mztol
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


20e minuut.
Khennane onderschept slim de pass. Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun met een sublieme pass. Seguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Khennane met een sublieme pass. Fellag is nu in balbezit. Chendri maakt een afschuwelijke overtreding. Chendri krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bouderbali kopt de bal weg. Fellag rent richting de bal. Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellag onderschept slim de pass. Fellag draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAKIM CATALONI 53%, mztol 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HAKIM CATALONI - mztol 0:0

49e minuut.
Chendri geeft de bal voor. Sandjak rent richting de bal. Seguer verovert de bal door een tackle van achteren. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Taha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chendri is nu in balbezit. Bouderbali is nu in balbezit. Chendri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouderbali moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bouderbali kan niet meer verder spelen. Ammar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mansouri speelt de bal door. Boumedienne is nu in balbezit. Boumedienne geeft een lange en hoge pass. Farhi rent richting de bal. Farhi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Fellag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi rent richting de bal. Chendri is nu in balbezit. Fellag verovert de bal door een tackle van achteren. Fellag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAKIM CATALONI 55%, mztol 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HAKIM CATALONI - mztol 0:0