Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 21:20
  • Competitiewedstrijd: Super D3.06 [del]
  • Stadion: mo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
mo mztol
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bouhired probeert naar een medespeler te passen. Chendri rent richting de bal. Belloumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belloumi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ouichaoui speelt de bal door. Daar is Belloumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloumi probeert naar een medespeler te passen. Badache rent richting de bal. Badache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bentayeb kopt de bal weg. Belloumi rent richting de bal. Chendri begaat een overtreding. Chendri krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bouderbali heeft problemen om de bal te vangen. Badache bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache verovert de bal door een tackle van achteren. Badache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mo - mztol 1:0

23e minuut.
Taha rent richting de bal. Belkaid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taha komt bij de bal en schiet. Mami probeert de bal aan de voet te houden. Kechout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Belloumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouane begaat een overtreding. Belloumi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouane geeft een lange en hoge pass. Ouichaoui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! Zarour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fellag controleert de bal met de borst. Belkaid is nu in balbezit. Belkaid geeft de bal voor. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Belkaid met een sublieme pass. Belloumi rent richting de bal. Belloumi passt de bal in één keer door. Badache rent richting de bal. Badache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mo - mztol 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo 49%, mztol 51%.
mo - mztol 2:0

58e minuut.
Daar is Ech-Chergui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khennane verovert de bal door een tackle van achteren. Ouichaoui begaat een overtreding. Ouichaoui krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Belkaid is nu in balbezit. Chendri verovert de bal door een tackle van achteren. Chendri passt de bal in één keer door. Seguer is nu in balbezit. Seguer haalt uit met een fantastische trap. Kechout bokst de bal weg.

72e minuut.
Khiter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fellag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taha is nu in balbezit. Taha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bentayeb probeert de bal met de borst te controleren. Bentayeb probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badache schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mekhloufi de bal onder controle te krijgen. Zarour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ech-Chergui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khennane met de inworp. Taha is nu in balbezit. Taha geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo 51%, mztol 49%.
mo - mztol 2:0