Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamidou ghyjy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Mecheri rent richting de bal. Mecheri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tahar de bal onder controle te krijgen. Bensaïd bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaïd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Allouache probeert naar een medespeler te passen. Djaout is nu in balbezit. Djaout passt de bal in één keer door. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Méniri kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemmouchia met de inworp. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zerhouni kopt de bal weg. Badache rent richting de bal. Djaout schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Badache raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Mami is nu in balbezit. Bensaoula verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar is nu in balbezit. Bensaoula verovert de bal door een tackle van achteren. Bensaoula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zazou verovert de bal door een tackle van achteren. Zazou geeft een hoge lob. Bouyahia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamidou 71%, ghyjy 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hamidou - ghyjy 0:0

64e minuut.
Zerhouni passt de bal zonder na te denken. Bouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouyahia probeert naar een medespeler te passen. Bensaoula is nu in balbezit. Bensaoula draait met de bal, schiet en ... Ajebbar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tahar is nu in balbezit. Bensaoula verovert de bal door een tackle van achteren. Bensaoula met een sublieme pass. Bensaïd is nu in balbezit. Bensaïd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Belaoued de bal onder controle te krijgen. Allouache bereikt de bal nog maar net als eerste. Allouache passt de bal in één keer door. Zazou rent richting de bal. Zazou haalt uit met een fantastische trap. Rahim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamidou 45%, ghyjy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hamidou - ghyjy 0:0