Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bechni hamidou
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


15e minuut.
Hasni is nu in balbezit. Mecheri is nu in balbezit. Hasni verovert de bal door een tackle van achteren. Hasni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bechni - hamidou 1:0

16e minuut.
Mecheri is nu in balbezit. Benmabrouk rent richting de bal. Bezzaz maakt een afschuwelijke overtreding. Bezzaz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daham met een sublieme pass. Madani rent richting de bal. Zerhouni begaat een overtreding. Zerhouni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bechni 49%, hamidou 51%.
bechni - hamidou 1:0

46e minuut.
Ziani passt de bal met de wreef. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebbar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sebbar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sebbar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Daham met een sublieme pass. Kab probeert naar een medespeler te passen. Zerhouni is nu in balbezit. Hasni onderschept slim de pass. Hasni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daham is nu in balbezit. Daham geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aribi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bensaïd geeft een hoge lob. Anka bokst de bal weg. Bensaoula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaoula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bechni - hamidou 1:1

67e minuut.
Daham geeft een hoge lob. Bensaïd bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaoula rent richting de bal. Bensaoula draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yahi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bechni - hamidou 1:2

74e minuut.
Daham rent richting de bal. Daham met een sublieme pass. Klungelig pakt Bezzaz de bal. Benmabrouk rent richting de bal. Benmabrouk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaoula onderschept slim de pass. Yahi rent richting de bal. Bensaoula is nu in balbezit. Bensaoula haalt uit met een fantastische trap. Anka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kab geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezzaz met een snelle inworp. Bensaïd is nu in balbezit. Bensaïd geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mecheri is nu in balbezit. Daham verovert de bal door een tackle van achteren. Mecheri is nu in balbezit. Daham verovert de bal door een tackle van achteren. Daham draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bechni 49%, hamidou 51%.
bechni - hamidou 1:2