Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarcolona kasem
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Djaballah rent richting de bal. Djaballah probeert naar een medespeler te passen. Hamidou rent richting de bal. Hamidou haalt uit met een fantastische trap. El Ghafour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcolona - kasem 0:1

32e minuut.
Omar rent richting de bal. Koudri onderschept slim de pass. Koudri met een sublieme pass. Farhi is nu in balbezit. Farhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rachedi is nu in balbezit. Rachedi speelt de bal door. Mekloufi rent richting de bal. Djaballah rent richting de bal. Djaballah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcolona 41%, kasem 59%.
fcbarcolona - kasem 0:1

66e minuut.
Beloufa is nu in balbezit. Beloufa met een sublieme pass. Bouzid is nu in balbezit. Djaballah onderschept slim de pass. Djaballah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ben rent richting de bal. Ben geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherrad met een snelle inworp. Koudri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rachedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudri begaat een overtreding. Al-Hassan raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Hassan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Ghafour bokst de bal weg.

84e minuut.
Beloufa passt de bal in één keer door. Al-Hassan is nu in balbezit. Al-Hassan met een sublieme pass. Hamidou rent richting de bal. Hamidou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcolona 64%, kasem 36%.
fcbarcolona - kasem 0:1