Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.MOMN aso
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Benmoussa met de inworp. Nezzar is nu in balbezit. Nezzar passt de bal zonder na te denken. Zerdab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zerdab probeert de bal met de borst te controleren. Zaoui rent richting de bal. Zaoui speelt de bal door. Aït Kaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Kaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Megharia met een harde bal richting middenveld. Kerbouche kopt de bal weg. Klungelig pakt Aït Kaci de bal. Aït Kaci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Belbachir de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.MOMN - aso 0:1

33e minuut.
Zerdab bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Kaci verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Kaci passt de bal met de wreef. Kab is nu in balbezit. Kab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.MOMN - aso 0:2

35e minuut.
Megharia trapt de bal weg. Kab kopt de bal weg. Marek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aït Kaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Kaci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.MOMN 59%, aso 41%.
A.C.MOMN - aso 0:2

46e minuut.
ibn Ziad met de inworp. Zerdab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdab passt de bal in één keer door. Aït Kaci rent richting de bal. Aït Kaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chouia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nezzar is nu in balbezit. Kerbouche verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar onderschept slim de pass. Nezzar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nezzar speelt de bal door. Benmoussa rent richting de bal. Benmoussa passt de bal in één keer door. Didouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Didouche draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kab rent richting de bal. Kab passt de bal met de wreef. Aït Kaci is nu in balbezit. Aït Kaci schiet op doel. Tarik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.MOMN 48%, aso 52%.
A.C.MOMN - aso 0:2

aso