Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HIGH5 kasem
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah rent richting de bal. Djaballah speelt de bal door. Hamidou rent richting de bal. Hamidou draait met de bal, schiet en ... Zeroual probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Taos probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aïn neemt de hoekschop. Belhocine is nu in balbezit. Belhocine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Aïn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour geeft de bal voor. Daar is Taos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Beloufa heeft problemen om de bal te vangen. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said passt de bal zonder na te denken. Djaballah rent richting de bal. Djaballah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIGH5 53%, kasem 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HIGH5 - kasem 0:0

70e minuut.
Aïn is nu in balbezit. Rachedi onderschept slim de pass. Rachedi geeft een lange en hoge pass. Rachedi is nu in balbezit. Rachedi draait met de bal, schiet en ... El Ouazzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Omar met een snelle inworp. Khadda is nu in balbezit. Khadda passt de bal met de wreef. Hamidou is nu in balbezit. Hamidou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Benounes passt de bal met de wreef. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour speelt de bal door. Rachedi is nu in balbezit. Rachedi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIGH5 47%, kasem 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HIGH5 - kasem 0:0