Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarcolona HIGH5
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Amani speelt de bal door. Koudri probeert naar een medespeler te passen. Didouche is nu in balbezit. Farhi onderschept slim de pass. Farhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcolona - HIGH5 1:0

25e minuut.
Farhi rent richting de bal. Boudjedra rent richting de bal. Farhi begaat een overtreding. Farhi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Abdoun probeert naar een medespeler te passen. Bouyahia speelt de bal door. Kaci Said geeft een lange en hoge pass. Mekloufi rent richting de bal. Mekloufi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Koudri rent richting de bal. Koudri passt de bal zonder na te denken. Bedrici rent richting de bal. Farhi onderschept slim de pass. Farhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Benounes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaci Said rent richting de bal. Cherrad met een sublieme pass. Farhi rent richting de bal. Farhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcolona 51%, HIGH5 49%.
fcbarcolona - HIGH5 1:0

51e minuut.
Mekloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz verovert de bal door een tackle van achteren. Guendouz probeert naar een medespeler te passen. Rachedi is nu in balbezit. Rachedi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcbarcolona - HIGH5 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Ben Tifour de bal. Koudri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Tifour. Koudri moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Koudri kan niet meer verder spelen. Laïfaoui komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Abdoun is nu in balbezit. Abdoun met een sublieme pass. Boudjedra onderschept slim de pass. Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Adjali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sansal komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Abdoun rent richting de bal. Abdoun passt de bal in één keer door. Laïfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui schiet op doel. Zeroual werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcolona - HIGH5 2:1

89e minuut.
Mekloufi is nu in balbezit. Mekloufi probeert naar een medespeler te passen. Didouche rent richting de bal. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcolona 45%, HIGH5 55%.
fcbarcolona - HIGH5 2:1