Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ammour A.C.MOMN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Yachir de bal onder controle te krijgen. Nezzar rent richting de bal. Sadmi is nu in balbezit. Nezzar verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Zerdab speelt de bal door. Benmoussa heeft problemen om de bal te vangen. Benmoussa passt de bal zonder na te denken. Didouche rent richting de bal. Didouche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lazizi onderschept slim de pass. Tarik rent richting de bal. Tarik passt de bal zonder na te denken. Daar is Lazizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazizi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Zerdab de bal. Arrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrache haalt uit met een fantastische trap. Belbachir probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ammour - A.C.MOMN 1:0

33e minuut.
Chouia passt de bal in één keer door. Didouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Didouche onderschept slim de pass. Didouche schiet op doel. Dilem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Akrour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazizi speelt de bal door. ibn Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrache onderschept slim de pass. Arrache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sadmi probeert naar een medespeler te passen. Yachir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nezzar. Yachir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yachir kan niet meer verder spelen. Benyahia komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Akrour bereikt de bal nog maar net als eerste. Younes verovert de bal door een tackle van achteren. Younes passt de bal zonder na te denken. Lazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazizi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ammour 40%, A.C.MOMN 60%.
ammour - A.C.MOMN 1:0

80e minuut.
Younes rent richting de bal. Nezzar verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar passt de bal met de wreef. Didouche is nu in balbezit. Didouche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tarik kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarabi met de inworp. Lazizi probeert de bal met de borst te controleren. Lazizi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ammour 30%, A.C.MOMN 70%.
ammour - A.C.MOMN 1:0