Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HIGH5 ammour
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sebdou bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrache is nu in balbezit. Sebdou maakt een afschuwelijke overtreding. Sebdou krijgt een gele kaart. Arrache wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arrache kan niet meer verder spelen. Benyahia komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Ben Tifour geeft de bal voor. Soukhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebdou onderschept slim de pass. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Benyahia speelt de bal door. Lazizi is nu in balbezit. Sebdou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sebdou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sebdou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Hadj Adlane rent richting de bal. Aïn verovert de bal door een tackle van achteren. Aïn met een sublieme pass. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap. Dilem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Didouche de bal onder controle te krijgen. Lazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boudjedra zijn tegenspeler op de grond. Boudjedra krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Belhocine met de inworp. Benounes probeert naar een medespeler te passen. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazizi onderschept slim de pass. Lazizi haalt uit met een fantastische trap. Zeroual verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hadj Adlane geeft de bal voor. Benyahia controleert de bal met de borst. Didouche rent richting de bal. Benyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Benyahia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Benounes is nu in balbezit. Lazizi is nu in balbezit. Lazizi probeert naar een medespeler te passen. Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Belhocine probeert naar een medespeler te passen. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIGH5 45%, ammour 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HIGH5 - ammour 0:0

55e minuut.
Benounes is nu in balbezit. Benounes geeft een hoge lob. Hadj Adlane is nu in balbezit. Rachedi onderschept slim de pass. Rachedi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Benounes geeft de bal voor. Younes probeert de bal aan de voet te houden. Ben Tifour rent richting de bal. Rachedi rent richting de bal. Rachedi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIGH5 40%, ammour 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HIGH5 - ammour 0:0