Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aso fcbarcolona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Abdoun heeft problemen om de bal te vangen. Kab begaat een overtreding. Abdoun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mekloufi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is ad Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. ad Din onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
aso - fcbarcolona 0:1

5e minuut.
Koudri is nu in balbezit. Farhi is nu in balbezit. Boulala onderschept slim de pass. Koudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kab passt de bal in één keer door. Cherrad rent richting de bal. Met opzet legt Zarabi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zarabi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Koudri is nu in balbezit. Koudri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Farhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farhi haalt uit met een fantastische trap. Sam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aso - fcbarcolona 0:2

24e minuut.
Aït Kaci is nu in balbezit. Bouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Bouyahia met een sublieme pass. Farhi rent richting de bal. Farhi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Koudri is nu in balbezit. Zaoui onderschept slim de pass. Zaoui passt de bal met de wreef. Aït Kaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Kaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aso 74%, fcbarcolona 26%.
aso - fcbarcolona 0:2

47e minuut.
Abdoun met een sublieme pass. Farhi rent richting de bal. Sebdou rent richting de bal. Koudri onderschept slim de pass. Koudri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zaoui met de inworp. Kab rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bouyahia ... Strafschop! Bouyahia krijgt een gele kaart. Kab is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kab legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. El Ghafour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aso - fcbarcolona 1:2

68e minuut.
Kerbouche onderschept slim de pass. Ziane rent richting de bal. Kerbouche rent richting de bal. Aït Kaci is nu in balbezit. Aït Kaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bouyahia kopt de bal weg. Kab is nu in balbezit. Farhi verovert de bal door een tackle van achteren. Koudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cherrad met de inworp. Bouyahia is nu in balbezit. Bouyahia geeft een lange en hoge pass. Boulala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdoun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aso 51%, fcbarcolona 49%.
aso - fcbarcolona 1:2
aso