Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NADIRFCB fcbarcolona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Bouderbali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouderbali passt de bal in één keer door. Anka rent richting de bal. Koudri verovert de bal door een tackle van achteren. Koudri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chellouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekloufi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chellouche. Mekloufi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mekloufi kan niet meer verder spelen. Zafour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NADIRFCB 49%, fcbarcolona 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NADIRFCB - fcbarcolona 0:0

51e minuut.
Anka speelt de bal door. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellouche rent richting de bal. Chellouche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NADIRFCB - fcbarcolona 1:0

54e minuut.
Adjali geeft een lange en hoge pass. Daar is Koudri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farhi rent richting de bal. Koudri is nu in balbezit. Koudri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Anka verovert de bal door een tackle van achteren. Bouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouyahia passt de bal met de wreef. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi haalt uit met een fantastische trap. Bentaala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Anka rent richting de bal. Anka passt de bal in één keer door. Zafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellouche is nu in balbezit. Chellouche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
El Ghafour met een harde bal richting middenveld. Koudri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Didouche de bal onder controle te krijgen. Farhi rent richting de bal. Farhi schiet op doel. Bentaala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ben Bella verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bella met een sublieme pass. Daar is Amani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitouni is nu in balbezit. Zitouni draait met de bal, schiet en ... El Ghafour bokst de bal weg.

82e minuut.
Chellouche raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banouas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Banouas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drid komt het veld opgelopen. Bouzid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koudri geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NADIRFCB - fcbarcolona 1:1

89e minuut.
Zitouni rent richting de bal. Ben Bella rent richting de bal. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bella is nu in balbezit. Ben Bella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El Ghafour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NADIRFCB 47%, fcbarcolona 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NADIRFCB - fcbarcolona 1:1