Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M C oran mahmoud club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Yebda is nu in balbezit. Racim onderschept slim de pass. Racim met een sublieme pass. Rahim rent richting de bal. Rahim geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bezzaz is nu in balbezit. Kaci Said is nu in balbezit. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said verovert de bal door een tackle van achteren. Kaci Said schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Chalali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahim rent richting de bal. Rahim passt de bal in één keer door. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Chalali passt de bal in één keer door. Daar is Kaci Said, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aït Ali is nu in balbezit. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 57%, mahmoud club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M C oran - mahmoud club 0:0

58e minuut.
Klungelig pakt Habbati de bal. Habbati schiet op doel. Belhadj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rouane rent richting de bal. Rouane geeft een lange en hoge pass. Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - mahmoud club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 61%, mahmoud club 39%.
M C oran - mahmoud club 0:1