Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mouloudia مولودية الجلفة
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Yachir is nu in balbezit. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif probeert naar een medespeler te passen. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Agouazi onderschept slim de pass. Agouazi geeft een hoge lob. Cherrad rent richting de bal. Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mouloudia - مولودية الجلفة 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mouloudia 68%, مولودية الجلفة 32%.
mouloudia - مولودية الجلفة 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Cherrad de bal. Zouba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherrad. Cherrad krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zeroual kan de bal niet met de borst controleren. Zeroual passt de bal in één keer door. Zafour is nu in balbezit. Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif schiet op doel. Aït Kaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mouloudia - مولودية الجلفة 0:2

61e minuut.
Cherrad is nu in balbezit. Cherrad speelt de bal door. Kechout is nu in balbezit. Zeroual onderschept slim de pass. Zeroual geeft een lange en hoge pass. Aït Kaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zouba is nu in balbezit. Zouba geeft de bal voor. Zaïm heeft problemen om de bal te vangen. Habbati is nu in balbezit. Habbati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mouloudia 52%, مولودية الجلفة 48%.
mouloudia - مولودية الجلفة 0:2