Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
مولودية الجلفة mouloudia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Chaouchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Drid de bal. Drid passt de bal met de wreef. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yachir maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Yachir moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yachir schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Zouba kopt de bal weg. Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif speelt de bal door. Daar is Fedhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedhi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Beloufa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherrad rent richting de bal. Cherrad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - mouloudia 1:0

23e minuut.
Rahim rent richting de bal. Rahim speelt de bal door. Badji is nu in balbezit. Badji draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Belaoued de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Drid is nu in balbezit. Belloumou verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belloumou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agouazi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Aït Kaci met een harde bal richting middenveld. Agouazi kopt de bal weg. Zafour kan de bal niet met de borst controleren. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Belaoued geeft een hoge lob. Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fedhi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fedhi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Rahim onderschept slim de pass. Rahim passt de bal met de wreef. Belaoued rent richting de bal. Badji verovert de bal door een tackle van achteren. Badji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Belloumou speelt de bal door. Yahia-Chérif speelt de bal door. Cherrad rent richting de bal. Cherrad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - mouloudia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 61%, mouloudia 39%.
مولودية الجلفة - mouloudia 2:0

57e minuut.
Rahim rent richting de bal. Belloumou verovert de bal door een tackle van achteren. Habbati begaat een overtreding. Belloumou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Chaouchi rent richting de bal. Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zouba roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zouba kan niet meer verder spelen. Mansouri komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Yahia-Chérif is nu in balbezit. Cherrad rent richting de bal. Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad is nu in balbezit. Cherrad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Badji rent richting de bal. Agouazi rent richting de bal. Drid onderschept slim de pass. Badji is nu in balbezit. Badji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Yahia-Chérif met een sublieme pass. Agouazi is nu in balbezit. Agouazi passt de bal zonder na te denken. Badji heeft problemen om de bal te vangen. Badji draait met de bal, schiet en ... Belkaid bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - mouloudia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 56%, mouloudia 44%.
مولودية الجلفة - mouloudia 2:1