Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro pro azziiz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Fehim rent richting de bal. Messaoudi is nu in balbezit. Fehim rent richting de bal. Fehim draait met de bal, schiet en ... Kourichi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bouteflika zal de hoekschop nemen. Nouriya heeft problemen om de bal te vangen. Fehim rent richting de bal. Fehim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pro pro - azziiz 1:0

9e minuut.
Lalmas probeert naar een medespeler te passen. Fehim is nu in balbezit. Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim draait met de bal, schiet en ... Mekkaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ait Ahmed rent richting de bal. Ait Ahmed geeft een hoge lob. Lakhdar Hamina probeert de bal aan de voet te houden. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sofiane heeft problemen om de bal te vangen. Mekkaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mohamed is nu in balbezit. Mohamed met een sublieme pass. Nouriya heeft problemen om de bal te vangen. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bouteflika speelt de bal door. Horr rent richting de bal. Horr met een sublieme pass. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 44%, azziiz 56%.
pro pro - azziiz 1:0

52e minuut.
Abdoun speelt de bal door. Fehim is nu in balbezit. Sofiane is nu in balbezit. Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pro pro - azziiz 2:0

53e minuut.
Fehim is nu in balbezit. Horr bereikt de bal nog maar net als eerste. Horr passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pro pro - azziiz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 47%, azziiz 53%.
pro pro - azziiz 2:1