Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahmoud club RMA didica
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sadmi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouane met een snelle inworp. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rouane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Habbati de bal. Tarik rent richting de bal. Habbati is nu in balbezit. Habbati schiet op doel. Benaouda bokst de bal weg. Habbati is nu in balbezit. Habbati haalt uit met een fantastische trap. Benaouda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Arrache probeert naar een medespeler te passen. Saadane rent richting de bal. Saadane passt de bal met de wreef. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kaci Said verovert de bal door een tackle van achteren. Kaci Said met een sublieme pass. Sadmi rent richting de bal. Habbati onderschept slim de pass. Habbati schiet op doel. Benaouda bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Tarik rent richting de bal. Kaci Said rent richting de bal. Tarik onderschept slim de pass. Habbati is nu in balbezit. Habbati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rouane verovert de bal door een tackle van achteren. Rouane speelt de bal door. Habbati rent richting de bal. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahmoud club 36%, RMA didica 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahmoud club - RMA didica 0:0

47e minuut.
Inworp. Sandjak met een snelle inworp. Ait Ahmed is nu in balbezit. Ait Ahmed schiet op doel. Bouyahia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sandjak zal de hoekschop nemen. Oudjani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Mediène is nu in balbezit. Mediène geeft een lange en hoge pass. Yebda heeft problemen om de bal te vangen. Bekrar is nu in balbezit. Bekrar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Daar is Rouane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saadane bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadane met een sublieme pass. Bekrar rent richting de bal. Bekrar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rouane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zarour komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said schiet op doel. Arrache geeft de bal voor. Yebda kopt de bal weg. Dib geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hamidou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidou speelt de bal door. Daar is Habbati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habbati schiet op doel. Klungelig pakt Tarik de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zarour neemt de hoekschop. Bentifour rent richting de bal. Bentifour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahmoud club - RMA didica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahmoud club 34%, RMA didica 66%.
mahmoud club - RMA didica 1:0