Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro pro مولودية الجلفة
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Ait Ahmed geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zeroual met de inworp. Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Agouazi is nu in balbezit. Agouazi passt de bal zonder na te denken. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Agouazi rent richting de bal. Chendri verovert de bal door een tackle van achteren. Chendri probeert naar een medespeler te passen. Zohra is nu in balbezit. Zohra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Belaoued geeft de bal voor. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ... Fanon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fanon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Drid rent richting de bal. Fedhi rent richting de bal. Fedhi geeft een hoge lob. Cherrad is nu in balbezit. Cherrad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Bouteflika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaïm onderschept slim de pass. Zaïm speelt de bal door. Zeroual is nu in balbezit. Zeroual geeft een lange en hoge pass. Fanon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 41%, مولودية الجلفة 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pro pro - مولودية الجلفة 0:0

67e minuut.
Belaoued probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yahia-Chérif de bal. Yahia-Chérif speelt de bal door. Cherrad rent richting de bal. Cherrad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif probeert naar een medespeler te passen. Ait Ahmed is nu in balbezit. Cherrad onderschept slim de pass. Cherrad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zeroual kopt de bal weg. Klungelig pakt Yahia-Chérif de bal. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pro pro - مولودية الجلفة 0:1

85e minuut.
Fedhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. M`Kelkel komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Agouazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun passt de bal in één keer door. Zohra rent richting de bal. Zohra draait met de bal, schiet en ... Belkaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 49%, مولودية الجلفة 51%.
pro pro - مولودية الجلفة 0:1