Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azziiz mouloudia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Larbes passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina schiet op doel. Aït Kaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Beloufa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - mouloudia 1:0

15e minuut.
Zouba met een sublieme pass. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourichi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kourichi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamed passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... Aït Kaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - mouloudia 2:0

23e minuut.
Drid passt de bal met de wreef. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourichi rent richting de bal. Badji onderschept slim de pass. Badji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - mouloudia 2:1

27e minuut.
Sadi rent richting de bal. Sadi geeft een lange en hoge pass. Badji is nu in balbezit. Drid rent richting de bal. Drid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azziiz - mouloudia 2:2

32e minuut.
Badji haalt uit met een fantastische trap. Sadi heeft problemen om de bal te vangen. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - mouloudia 2:3

36e minuut.
Zafour onderschept slim de pass. Horr verovert de bal door een tackle van achteren. Horr schiet op doel. Beloufa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azziiz - mouloudia 3:3

41e minuut.
Nouriya passt de bal met de wreef. Lalmas rent richting de bal. Badji onderschept slim de pass. Badji haalt uit met een fantastische trap. Sofiane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - mouloudia 3:4

43e minuut.
Kechout is nu in balbezit. Ben Bella onderschept slim de pass. Ben Bella met een sublieme pass. Horr bereikt de bal nog maar net als eerste. Horr draait met de bal, schiet en ... Aït Kaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azziiz 38%, mouloudia 62%.
azziiz - mouloudia 3:4

46e minuut.
Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed passt de bal zonder na te denken. Daar is Larbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

49e minuut.
Larbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Larbes geeft een lange en hoge pass. Kechout is nu in balbezit. Horr onderschept slim de pass. Horr geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... Aït Kaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed geeft een lange en hoge pass. Daar is Beloufa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azziiz - mouloudia 4:4

60e minuut.
Nouriya rent richting de bal. Nouriya geeft een lange en hoge pass. Mohamed met een sublieme pass. Horr is nu in balbezit. Horr haalt uit met een fantastische trap. Aït Kaci bokst de bal weg.

85e minuut.
Sofiane is nu in balbezit. Sofiane passt de bal zonder na te denken. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji haalt uit met een fantastische trap. Kourichi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mekkaoui trapt de bal weg van het doel. Horr kopt de bal weg. Zafour probeert de bal aan de voet te houden. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azziiz 46%, mouloudia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azziiz - mouloudia 4:4