Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMA didica M C oran
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
BenMokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandjak is nu in balbezit. BenMokhtar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandjak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khoualed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ait Ahmed rent richting de bal. Aït Ali is nu in balbezit. Bekrar onderschept slim de pass. Bekrar draait met de bal, schiet en ... Anka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RMA didica - M C oran 1:0

30e minuut.
Benaouda met een harde bal richting middenveld. BenMokhtar kopt de bal weg. Rahim met een sublieme pass. Saïb rent richting de bal. Saïb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chalali rent richting de bal. Chalali geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saadane de bal. Saïb onderschept slim de pass. Saïb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 36%, M C oran 64%.
RMA didica - M C oran 1:0

74e minuut.
Ben Bella met een sublieme pass. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar passt de bal zonder na te denken. Bouguèche is nu in balbezit. Bouguèche haalt uit met een fantastische trap. Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 58%, M C oran 42%.
RMA didica - M C oran 1:0