Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
مولودية الجلفة azziiz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Belloumou speelt de bal door. Agouazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nouriya verovert de bal door een tackle van achteren. Nouriya met een sublieme pass. Horr is nu in balbezit. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Belloumou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif passt de bal zonder na te denken. Cherrad is nu in balbezit. Cherrad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zaïm verovert de bal door een tackle van achteren. Zaïm geeft een lange en hoge pass. Lalmas kopt de bal weg. Daar is Cherrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherrad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zaïm probeert de bal met de borst te controleren. Belloumi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belloumou de bal. Horr rent richting de bal. Horr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 60%, azziiz 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
مولودية الجلفة - azziiz 0:0

50e minuut.
Belloumou geeft de bal voor. Yahia-Chérif rent richting de bal. Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - azziiz 1:0

60e minuut.
Belloumou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cherrad de bal. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad verovert de bal door een tackle van achteren. Cherrad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - azziiz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 45%, azziiz 55%.
مولودية الجلفة - azziiz 2:0