Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Sisso pro pro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Boudarène probeert naar een medespeler te passen. Harrachi is nu in balbezit. Chendri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chendri krijgt een gele kaart. Harrachi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Besseghir neemt zijn aanloop. Fanon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Sisso - pro pro 1:0

26e minuut.
Besseghir passt de bal in één keer door. Harrachi is nu in balbezit. Ait Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrachi verovert de bal door een tackle van achteren. Harrachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Sisso 43%, pro pro 57%.
F.C.Sisso - pro pro 1:0

50e minuut.
Lalmas probeert naar een medespeler te passen. Zeroual bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim draait met de bal, schiet en ... Toufik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Sisso - pro pro 1:1

53e minuut.
Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudarène verovert de bal door een tackle van achteren. Boudarène geeft een lange en hoge pass. Harrachi rent richting de bal. Harrachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lalmas is nu in balbezit. Boudarène onderschept slim de pass. Boudarène speelt de bal door. Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrachi schiet op doel. Fanon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Sisso 45%, pro pro 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Sisso - pro pro 1:1