Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
مولودية الجلفة mahmoud club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Dib is nu in balbezit. Yahia-Chérif onderschept slim de pass. Yahia-Chérif met een sublieme pass. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad draait met de bal, schiet en ... Oudjani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Allam rent richting de bal. Allam geeft een lange en hoge pass. Cherrad rent richting de bal. Cherrad draait met de bal, schiet en ... Oudjani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - mahmoud club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 50%, mahmoud club 50%.
مولودية الجلفة - mahmoud club 1:0

66e minuut.
Daar is Kadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadir speelt de bal door. Habbati rent richting de bal. Habbati haalt uit met een fantastische trap. Belkaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
مولودية الجلفة - mahmoud club 1:1

69e minuut.
Daar is Belloumou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloumou passt de bal zonder na te denken. Bentifour rent richting de bal. Bentifour geeft een hoge lob. Belkaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - mahmoud club 1:2

82e minuut.
Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Belloumou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir onderschept slim de pass. Kadir schiet op doel. Belkaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - mahmoud club 1:3

83e minuut.
Yahia-Chérif met een sublieme pass. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadir. Kadir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 62%, mahmoud club 38%.
مولودية الجلفة - mahmoud club 1:3