Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mouloudia M C oran
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sadi heeft problemen om de bal te vangen. Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim probeert naar een medespeler te passen. Saïb is nu in balbezit. Saïb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Chalali geeft een lange en hoge pass. Racim kopt de bal weg. Daar is Sadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Habbati is nu in balbezit. Habbati met een sublieme pass. Saïb is nu in balbezit. Rahim rent richting de bal. Rahim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ouichaoui geeft de bal voor. Zafour heeft problemen om de bal te vangen. Saïb is nu in balbezit. Rahim rent richting de bal. Rahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mouloudia - M C oran 0:1

22e minuut.
Sadi rent richting de bal. Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb met een sublieme pass. Racim rent richting de bal. Racim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali onderschept slim de pass. Aït Ali passt de bal met de wreef. Rahim is nu in balbezit. Rahim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rahim geeft een hoge lob. Zafour rent richting de bal. Zafour geeft een hoge lob. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mouloudia 66%, M C oran 34%.
mouloudia - M C oran 0:1

48e minuut.
Aït Ali geeft een hoge lob. Inworp. Habbati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drid is nu in balbezit. Drid geeft een hoge lob. Anka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yachir onderschept slim de pass. Yachir met een sublieme pass. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Yachir rent richting de bal. BenMokhtar rent richting de bal. BenMokhtar geeft een hoge lob. Racim rent richting de bal. Racim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ouichaoui met een sublieme pass. Sadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali maakt een afschuwelijke overtreding. Aït Ali krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Anka trapt de bal weg. Yachir kopt de bal weg. Ouichaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badji rent richting de bal. Badji haalt uit met een fantastische trap. Anka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mouloudia 58%, M C oran 42%.
mouloudia - M C oran 0:1