Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMA didica pro pro
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ben Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun speelt de bal door. Messaoudi is nu in balbezit. Messaoudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chendri met een sublieme pass. Kaddache is nu in balbezit. Kaddache passt de bal in één keer door. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun passt de bal met de wreef. Tarik rent richting de bal. Zohra onderschept slim de pass. Zohra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Ait Ahmed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chendri onderschept slim de pass. Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar is nu in balbezit. Bekrar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMA didica - pro pro 1:0

43e minuut.
Ait Ahmed onderschept slim de pass. Lalmas is nu in balbezit. Ait Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Ahmed draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 37%, pro pro 63%.
RMA didica - pro pro 1:0

49e minuut.
Lalmas geeft een lange en hoge pass. Tarik kopt de bal weg. Messaoudi speelt de bal door. Zohra rent richting de bal. Zohra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
N`Soumer met de inworp. Lalmas rent richting de bal. Lalmas passt de bal met de wreef. Zohra rent richting de bal. Zohra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chendri passt de bal zonder na te denken. Ben Bella is nu in balbezit. Abdoun maakt een afschuwelijke overtreding. Abdoun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 35%, pro pro 65%.
RMA didica - pro pro 1:0