Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro pro RMA didica
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Ahmed onderschept slim de pass. Ait Ahmed met een sublieme pass. Ait Ahmed is nu in balbezit. Ait Ahmed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ben Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bella geeft de bal voor. Drid rent richting de bal. Ait Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Ahmed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ben Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bella geeft de bal voor. Klungelig pakt Ait Ahmed de bal. Bekrar verovert de bal door een tackle van achteren. Bekrar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pro pro - RMA didica 0:1

30e minuut.
Drid is nu in balbezit. Mediène verovert de bal door een tackle van achteren. Mediène passt de bal zonder na te denken. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Saadane kopt de bal weg. Lalmas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 70%, RMA didica 30%.
pro pro - RMA didica 0:1

46e minuut.
Messaoudi met een sublieme pass. Saïfi rent richting de bal. Saïfi geeft een lange en hoge pass. Fehim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fehim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ait Ahmed rent richting de bal. Ait Ahmed geeft een hoge lob. Bekrar rent richting de bal. Bekrar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Messaoudi heeft problemen om de bal te vangen. Chendri speelt de bal door. Fehim is nu in balbezit. Fehim haalt uit met een fantastische trap. Tarik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lalmas is nu in balbezit. Kaddache speelt de bal door. Saïfi is nu in balbezit. Bekrar is nu in balbezit. Bekrar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
N`Soumer rent richting de bal. Bekrar begaat een overtreding. N`Soumer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Soumer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sadmi de bal. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bouteflika is nu in balbezit. Kaddache is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouteflika. Kaddache roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaddache kan niet meer verder spelen. Khoualed komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Khoualed is nu in balbezit. Khoualed passt de bal zonder na te denken. Bekrar rent richting de bal. Ait Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Ahmed draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 61%, RMA didica 39%.
pro pro - RMA didica 0:1