Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMA didica mouloudia
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Drid de bal onder controle te krijgen. Badji is nu in balbezit. Saadane bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji verovert de bal door een tackle van achteren. Badji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mansouri geeft een lange en hoge pass. Ben Bella heeft problemen om de bal te vangen. Ben Bella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMA didica - mouloudia 0:1

19e minuut.
Saadane rent richting de bal. Drid verovert de bal door een tackle van achteren. Drid probeert naar een medespeler te passen. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aït Kaci met een harde bal richting middenveld. Drid kopt de bal weg. Daar is Ben Bella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badji is nu in balbezit. Badji haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 42%, mouloudia 58%.
RMA didica - mouloudia 0:1

50e minuut.
Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beloufa verovert de bal door een tackle van achteren. Beloufa met een sublieme pass. Ait Ahmed is nu in balbezit. Ait Ahmed draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RMA didica - mouloudia 1:1

69e minuut.
Daar is Bekrar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Ahmed is nu in balbezit. Ait Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yachir geeft een lange en hoge pass. Sadmi probeert de bal aan de voet te houden. Badji is nu in balbezit. Badji haalt uit met een fantastische trap. Benaouda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 45%, mouloudia 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RMA didica - mouloudia 1:1