Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro pro M C oran
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Chalali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Drid met de inworp. Messaoudi rent richting de bal. Messaoudi draait met de bal, schiet en ... Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Méniri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoudi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Messaoudi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zohra is nu in balbezit. Messaoudi is nu in balbezit. Aït Ali rent richting de bal. Zohra rent richting de bal. Zohra haalt uit met een fantastische trap. Anka bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Lalmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim rent richting de bal. Rahim passt de bal met de wreef. Saïb rent richting de bal. Saïb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pro pro - M C oran 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 52%, M C oran 48%.
pro pro - M C oran 0:1

55e minuut.
Messaoudi passt de bal met de wreef. Ouichaoui geeft een hoge lob. N`Soumer heeft problemen om de bal te vangen. Saïb onderschept slim de pass. Saïb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro pro 58%, M C oran 42%.
pro pro - M C oran 0:1