Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M C oran pro pro
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Belhadj verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdoun met de inworp. Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoudi geeft een hoge lob. Anka bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim rent richting de bal. Ait Ahmed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahim raakt geblesseerd tijdens het duel. Rahim kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - pro pro 1:0

11e minuut.
Messaoudi rent richting de bal. Messaoudi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saïfi de bal. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chalali geeft een lange en hoge pass. Lalmas is nu in balbezit. Aït Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Saïb de bal. Saïb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Messaoudi onderschept slim de pass. Messaoudi probeert naar een medespeler te passen. Ouichaoui is nu in balbezit. Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 44%, pro pro 56%.
M C oran - pro pro 1:0

47e minuut.
Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalali. Drid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ouichaoui rent richting de bal. Fehim verovert de bal door een tackle van achteren. Fehim schiet op doel. Belhadj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Messaoudi is nu in balbezit. Messaoudi passt de bal zonder na te denken. Fehim is nu in balbezit. Fehim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Saïb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalmas verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Fanon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - pro pro 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 59%, pro pro 41%.
M C oran - pro pro 2:0