Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMA didica مولودية الجلفة
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Agouazi onderschept slim de pass. Agouazi passt de bal zonder na te denken. Seghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Agouazi rent richting de bal. Kaddache onderschept slim de pass. Kaddache passt de bal in één keer door. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kaddache rent richting de bal. Yahia-Chérif verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia-Chérif met een sublieme pass. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad draait met de bal, schiet en ... Benaouda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Belloumou is nu in balbezit. Seghir verovert de bal door een tackle van achteren. Seghir passt de bal in één keer door. Bekrar is nu in balbezit. Bekrar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 42%, مولودية الجلفة 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RMA didica - مولودية الجلفة 0:0

53e minuut.
Sandjak rent richting de bal. Sandjak geeft een lange en hoge pass. Agouazi heeft problemen om de bal te vangen. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benaouda bokst de bal weg.

56e minuut.
Yahia-Chérif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif passt de bal in één keer door. Tarik heeft problemen om de bal te vangen. Cherrad onderschept slim de pass. Cherrad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Khoualed probeert naar een medespeler te passen. Seghir is nu in balbezit. Agouazi begaat een overtreding. Agouazi krijgt een gele kaart. Seghir roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Seghir kan niet meer verder spelen. Bouguèche komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaddache neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Bekrar is nu in balbezit. Bekrar haalt uit met een fantastische trap. Belkaid probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RMA didica - مولودية الجلفة 1:0

77e minuut.
Belaoued onderschept slim de pass. Belaoued geeft een hoge lob. Belloumou heeft problemen om de bal te vangen. Bouguèche rent richting de bal. Bouguèche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Belloumou de bal onder controle te krijgen. Bekrar is nu in balbezit. Bouguèche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouguèche schiet op doel. Belkaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMA didica - مولودية الجلفة 2:0

81e minuut.
Bouguèche is nu in balbezit. Belaoued is nu in balbezit. Bouguèche onderschept slim de pass. Bouguèche draait met de bal, schiet en ... Belkaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMA didica 39%, مولودية الجلفة 61%.
RMA didica - مولودية الجلفة 2:0