Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
مولودية الجلفة RMA didica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Yahia-Chérif is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrache. Yahia-Chérif raakt geblesseerd tijdens het duel. M`Kelkel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cherrad rent richting de bal. Cherrad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - RMA didica 1:0

8e minuut.
Sandjak onderschept slim de pass. Belloumou verovert de bal door een tackle van achteren. Belloumou met een sublieme pass. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
مولودية الجلفة - RMA didica 1:1

9e minuut.
Cherrad met een sublieme pass. Yahia-Chérif heeft problemen om de bal te vangen. Bekrar verovert de bal door een tackle van achteren. Bekrar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - RMA didica 1:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandjak met een snelle inworp. Ait Ahmed geeft de bal voor. Bekrar is nu in balbezit. Bekrar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - RMA didica 1:3

23e minuut.
Ait Ahmed met een sublieme pass. Bekrar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaoued rent richting de bal. Bekrar verovert de bal door een tackle van achteren. Bekrar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zeroual geeft de bal voor. Sandjak rent richting de bal. Fedhi begaat een overtreding. Fedhi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sandjak controleert de bal met de borst. M`Kelkel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandjak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ait Ahmed neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - RMA didica 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 71%, RMA didica 29%.
مولودية الجلفة - RMA didica 1:4

49e minuut.
Kaddache passt de bal zonder na te denken. Bekrar is nu in balbezit. Belloumou rent richting de bal. Bekrar onderschept slim de pass. Bekrar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
مولودية الجلفة - RMA didica 1:5

76e minuut.
Inworp. Sandjak met een snelle inworp. M`Kelkel met een sublieme pass. Kaddache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaddache geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مولودية الجلفة 63%, RMA didica 37%.
مولودية الجلفة - RMA didica 1:5