Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Sisso mouloudia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Harrachi rent richting de bal. Yachir is nu in balbezit. Harrachi onderschept slim de pass. Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir draait met de bal, schiet en ... Megharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rachedi zal de hoekschop nemen. Mansouri heeft problemen om de bal te vangen. Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrachi draait met de bal, schiet en ... Megharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Sisso - mouloudia 1:0

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Megharia trapt de bal weg van het doel. Drid kopt de bal weg. Badji kan de bal niet met de borst controleren. Badji draait met de bal, schiet en ... Toufik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Malek geeft de bal voor. Inworp. Habbati met de inworp. Drid geeft een lange en hoge pass. Boudarène probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Beloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beloufa geeft een hoge lob. Malek rent richting de bal. Badji onderschept slim de pass. Badji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Sisso - mouloudia 1:1

13e minuut.
Besseghir passt de bal zonder na te denken. Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrachi onderschept slim de pass. Harrachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Drid rent richting de bal. Ziaya is nu in balbezit. Ziaya passt de bal met de wreef. Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrachi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Megharia bokst de bal weg.

26e minuut.
Kechout met een sublieme pass. Zeroual geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beloufa de bal. Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Rachedi rent richting de bal. Rachedi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Beloufa de bal onder controle te krijgen. Harrachi is nu in balbezit. Harrachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Sisso 31%, mouloudia 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Sisso - mouloudia 1:1

71e minuut.
Sadi rent richting de bal. Boudarène onderschept slim de pass. Boudarène passt de bal in één keer door. Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Sisso - mouloudia 2:1

86e minuut.
Zafour is nu in balbezit. Lounes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zafour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mansouri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Sisso 47%, mouloudia 53%.
F.C.Sisso - mouloudia 2:1