Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahmoud club pro pro
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Lalmas probeert de bal met de borst te controleren. Kaci Said verovert de bal door een tackle van achteren. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said onderschept slim de pass. Kaci Said draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lalmas onderschept slim de pass. Hamidou rent richting de bal. Met opzet legt Lalmas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lalmas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Dib heeft problemen om de bal te vangen. Chendri onderschept slim de pass. Chendri passt de bal zonder na te denken. Fehim rent richting de bal. Fehim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fanon met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hasni kopt de bal weg. Klungelig pakt M`Kelkel de bal. Fehim rent richting de bal. Fehim draait met de bal, schiet en ... Oudjani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahmoud club - pro pro 0:1

27e minuut.
Yebda onderschept slim de pass. Yebda speelt de bal door. N`Soumer is nu in balbezit. Rouane verovert de bal door een tackle van achteren. Rouane geeft een hoge lob. Fanon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft een lange en hoge pass. Hamidou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni onderschept slim de pass. Hasni draait met de bal, schiet en ... Oudjani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bentifour kopt de bal weg. Daar is Saïfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habbati is nu in balbezit. Habbati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hamidou passt de bal met de wreef. Habbati is nu in balbezit. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap. Fanon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mahmoud club - pro pro 1:1

44e minuut.
Bentifour onderschept slim de pass. Saïfi geeft een hoge lob. Allam speelt de bal door. Klungelig pakt Habbati de bal. Habbati haalt uit met een fantastische trap. Fanon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahmoud club 31%, pro pro 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahmoud club - pro pro 1:1

68e minuut.
Habbati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kadir komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bouyahia geeft de bal voor. Kaci Said rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chendri. Chendri krijgt een gele kaart. Kaci Said roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaci Said kan niet meer verder spelen. Lebbihi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouteflika geeft een lange en hoge pass. Allam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fehim rent richting de bal. Fehim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahmoud club - pro pro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahmoud club 35%, pro pro 65%.
mahmoud club - pro pro 1:2