Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M C oran azziiz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Aït Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Ali passt de bal in één keer door. Bentaala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Saïb rent richting de bal. Larbes onderschept slim de pass. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nouriya speelt de bal door. Kourichi speelt de bal door. Klungelig pakt Sofiane de bal. Saïb is nu in balbezit. Saïb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - azziiz 1:0

19e minuut.
Bentaala rent richting de bal. Ben Bella verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bella geeft een hoge lob. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Ouichaoui bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M C oran - azziiz 1:1

22e minuut.
Larbes is nu in balbezit. BenMokhtar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohamed. BenMokhtar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. BenMokhtar kan niet meer verder spelen. Bezzaz komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Méniri geeft de bal voor. Lalmas kopt de bal weg. Klungelig pakt Méniri de bal. Horr is nu in balbezit. Horr geeft een lange en hoge pass. Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Racim met een sublieme pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim passt de bal met de wreef. Saïb is nu in balbezit. Saïb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Belloumi passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 40%, azziiz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M C oran - azziiz 1:1

63e minuut.
Sofiane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Racim met de inworp. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Saïb passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rahim de bal. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim rent richting de bal. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Saïb is nu in balbezit. Lalmas onderschept slim de pass. Rahim begaat een overtreding. Rahim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 48%, azziiz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M C oran - azziiz 1:1