Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azziiz M C oran
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nouriya rent richting de bal. Hadj Aïssa verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj Aïssa passt de bal in één keer door. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb draait met de bal, schiet en ... Mekkaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Mohamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezzaz probeert naar een medespeler te passen. Saïb is nu in balbezit. Hadj Aïssa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Aïssa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Belloumi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouriya heeft problemen om de bal te vangen. Hadj Aïssa onderschept slim de pass. Hadj Aïssa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - M C oran 0:1

20e minuut.
Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Saïb heeft problemen om de bal te vangen. Sofiane rent richting de bal. Saïb onderschept slim de pass. Saïb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hadj Aïssa onderschept slim de pass. Hadj Aïssa geeft de bal voor. Kourichi is nu in balbezit. Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bentaala passt de bal in één keer door. Horr bereikt de bal nog maar net als eerste. Horr met een sublieme pass. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azziiz 59%, M C oran 41%.
azziiz - M C oran 0:1

75e minuut.
Daar is Mohamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadj Aïssa is nu in balbezit. Hadj Aïssa probeert naar een medespeler te passen. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ben Bella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horr rent richting de bal. Belhadj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horr zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Saïb onderschept slim de pass. Saïb passt de bal zonder na te denken. Mohamed met een sublieme pass. Hadj Aïssa is nu in balbezit. Hadj Aïssa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azziiz 52%, M C oran 48%.
azziiz - M C oran 0:1