Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MCO samer buzo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Fehim kopt de bal weg. Klungelig pakt Yachir de bal. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Daineche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MCO - samer buzo 1:0

24e minuut.
Ouasti probeert naar een medespeler te passen. Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Selmi met een sublieme pass. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap. Idir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kahla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouia onderschept slim de pass. Chouia passt de bal met de wreef. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MCO - samer buzo 2:0

40e minuut.
Chouia rent richting de bal. Kahla onderschept slim de pass. Kahla probeert naar een medespeler te passen. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCO 35%, samer buzo 65%.
MCO - samer buzo 2:0

68e minuut.
Athmani is nu in balbezit. Al-Qassantini onderschept slim de pass. Kahla onderschept slim de pass. Athmani is nu in balbezit. Athmani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
El Mokrani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi is nu in balbezit. Selmi met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kahla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaïm. Kahla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ouasti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Qassantini geeft de bal voor. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bey kopt de bal weg. Chouia rent richting de bal. Chouia geeft een hoge lob. Amara is nu in balbezit. Amara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rial kopt de bal weg. Zaïm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nahnah de bal. Athmani is nu in balbezit. Athmani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Kahla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCO 43%, samer buzo 57%.
MCO - samer buzo 2:0
MCO