Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samer buzo MCO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Salem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi speelt de bal door. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Selmi heeft problemen om de bal te vangen. El Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mokrani speelt de bal door. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Djaballah geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zaïm de bal onder controle te krijgen. Yachir rent richting de bal. Cheklam verovert de bal door een tackle van achteren. Cheklam schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ouasti onderschept slim de pass. Selmi onderschept slim de pass. Selmi probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - MCO 1:0

17e minuut.
El Mokrani passt de bal zonder na te denken. Yachir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fehim. Yachir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yachir kan niet meer verder spelen. Kerkar komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Chouia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djaballah met een snelle inworp. Cheklam is nu in balbezit. Cheklam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kerkar onderschept slim de pass. Klungelig pakt Selmi de bal. Selmi passt de bal in één keer door. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - MCO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 46%, MCO 54%.
samer buzo - MCO 2:0

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fehim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Athmani heeft problemen om de bal te vangen. Athmani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - MCO 2:1

65e minuut.
Mekhloufi rent richting de bal. Seghir is nu in balbezit. Mekhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi is nu in balbezit. Selmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani schiet op doel. Bey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Djaballah zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 50%, MCO 50%.
samer buzo - MCO 2:1
MCO