Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houss am -tyrt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Selmi speelt de bal door. Deghiche is nu in balbezit. Domrane onderschept slim de pass. Baghdad rent richting de bal. Baghdad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Baghdad geeft de bal voor. Tlemçani kopt de bal weg. Klungelig pakt Bella de bal. Khedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khedis draait met de bal, schiet en ... Bakour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
M`hidi speelt de bal door. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokhtar speelt de bal door. Khedis is nu in balbezit. Khedis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Aïssaoui de bal. Zerdab is nu in balbezit. Zerdab draait met de bal, schiet en ... Al-Qassantini probeert de bal aan de voet te houden. Bakour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
houss am - -tyrt 1:0

21e minuut.
Selmi rent richting de bal. Khedis verovert de bal door een tackle van achteren. Khedis speelt de bal door. Zerdab rent richting de bal. Zerdab haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bakour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Domrane kopt de bal weg. Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belkaid. Belkaid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houss am 59%, -tyrt 41%.
houss am - -tyrt 1:0

67e minuut.
Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdad met een sublieme pass. Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Zerdab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdab haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Tlemçani passt de bal in één keer door. Khedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khedis passt de bal met de wreef. Zerdab rent richting de bal. Zerdab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houss am 52%, -tyrt 48%.
houss am - -tyrt 1:0