Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IWAQOUREN beubker
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bellabes heeft problemen om de bal te vangen. Bellabes passt de bal in één keer door. Ichalalène heeft problemen om de bal te vangen. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour verovert de bal door een tackle van achteren. Ghafour passt de bal zonder na te denken. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Ziani is nu in balbezit. Youcef onderschept slim de pass. Youcef probeert naar een medespeler te passen. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ziani onderschept slim de pass. Ziani met een sublieme pass. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - beubker 1:0

23e minuut.
Ouadah passt de bal met de wreef. Kadir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouazgui. Bouazgui krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Idir geeft de bal voor. Inworp. Ouadah met de inworp. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour geeft een hoge lob. Paal!

27e minuut.
Kadir rent richting de bal. Youcef verovert de bal door een tackle van achteren. Youcef passt de bal met de wreef. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - beubker 2:0

33e minuut.
Mami geeft de bal voor. Daar is Laïfaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouazgui rent richting de bal. Ben Tifour onderschept slim de pass. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ziane Cherif probeert de bal met de borst te controleren. Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tifour geeft de bal voor. Laïfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 52%, beubker 48%.
FC IWAQOUREN - beubker 2:0

57e minuut.
Idir geeft de bal voor. Bellabes heeft problemen om de bal te vangen. Youcef is nu in balbezit. Bellabes rent richting de bal. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - beubker 3:0

74e minuut.
Kadir speelt de bal door. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes passt de bal met de wreef. Youcef rent richting de bal. Youcef draait met de bal, schiet en ... Rahim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bouazgui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khaled komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mami geeft een hoge lob. Laïfaoui is nu in balbezit. Ghafour is nu in balbezit. Laïfaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Laïfaoui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 54%, beubker 46%.
FC IWAQOUREN - beubker 3:0