Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beubker FC IWAQOUREN
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Mami is nu in balbezit. Mami probeert naar een medespeler te passen. Aïn is nu in balbezit. Laïfaoui onderschept slim de pass. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Youcef is nu in balbezit. Mami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Youcef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouazgui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koudri probeert de bal met de borst te controleren. Bellabes rent richting de bal. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beubker - FC IWAQOUREN 0:1

19e minuut.
Mami speelt de bal door. Ouahabi is nu in balbezit. Ouahabi speelt de bal door. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bouazgui probeert de bal aan de voet te houden. Chellouche is nu in balbezit. Bouazgui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouazgui krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Allam is nu in balbezit. Ouahabi onderschept slim de pass. Ouahabi probeert naar een medespeler te passen. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mami rent richting de bal. Mami passt de bal met de wreef. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bouazgui geeft een lange en hoge pass. Youcef is nu in balbezit. Youcef passt de bal in één keer door. Bellabes rent richting de bal. Bellabes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 44%, FC IWAQOUREN 56%.
beubker - FC IWAQOUREN 0:1

47e minuut.
Mami is nu in balbezit. Youcef bereikt de bal nog maar net als eerste. Mami begaat een overtreding. Mami krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bouazgui speelt de bal door. Bellabes rent richting de bal. Zaaboub rent richting de bal. Bellabes rent richting de bal. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fekhar speelt de bal door. Klungelig pakt Mami de bal. Ouahabi speelt de bal door. Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aïn speelt de bal door. Allam rent richting de bal. Ouahabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ouahabi probeert naar een medespeler te passen. Bellabes is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
beubker - FC IWAQOUREN 0:2

89e minuut.
Mami bereikt de bal nog maar net als eerste. Mami probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laïfaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 45%, FC IWAQOUREN 55%.
beubker - FC IWAQOUREN 0:2