Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samer buzo houss am
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tlemçani passt de bal met de wreef. Mokhtar rent richting de bal. Chouia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chouia krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Deghiche is nu in balbezit. Deghiche probeert naar een medespeler te passen. Selmi probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - houss am 1:0

25e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi geeft een lange en hoge pass. Amara kopt de bal weg. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 40%, houss am 60%.
samer buzo - houss am 1:0

46e minuut.
Tlemçani passt de bal in één keer door. Chouia rent richting de bal. Mokhtar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chouia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

49e minuut.
Selmi speelt de bal door. Mekhloufi rent richting de bal. Belkaid maakt een afschuwelijke overtreding. Belkaid krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Yachir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baghdad. Yachir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yachir met een snel genomen vrije trap. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Nahnah geeft de bal voor. Zeroual kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nahnah de bal onder controle te krijgen. Zerdab rent richting de bal. Zerdab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bey is nu in balbezit. Bey geeft een lange en hoge pass. Deghiche kopt de bal weg. Zerdab rent richting de bal. Zerdab haalt uit met een fantastische trap. Brückner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brückner speelt de bal door. Tlemçani kopt de bal weg. Zerdab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
samer buzo - houss am 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 51%, houss am 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
samer buzo - houss am 1:1