Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IWAQOUREN FC.GHAOUTI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Belaoued is nu in balbezit. Ouahabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ouahabi met een sublieme pass. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. Paal! Liegeon heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Boukarabila heeft problemen om de bal te vangen. Dilem bereikt de bal nog maar net als eerste. Idir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dilem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boukarabila met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fahas probeert naar een medespeler te passen. Belaoued is nu in balbezit. Belaoued geeft de bal voor. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas draait met de bal, schiet en ... Fekhar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Abdelkader probeert naar een medespeler te passen. Youcef rent richting de bal. Youcef passt de bal zonder na te denken. Bellabes rent richting de bal. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Madouni kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellabes de bal. Boukarabila bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes onderschept slim de pass. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ichalalène bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichalalène passt de bal met de wreef. Bouazgui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fekhar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 40%, FC.GHAOUTI 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC IWAQOUREN - FC.GHAOUTI 0:0

55e minuut.
Idir geeft een lange en hoge pass. Bellabes is nu in balbezit. Youcef is nu in balbezit. Youcef haalt uit met een fantastische trap. Laredj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - FC.GHAOUTI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 63%, FC.GHAOUTI 37%.
FC IWAQOUREN - FC.GHAOUTI 1:0